Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toucar marseille fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Oulikou is nu in balbezit. M`Backe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary onderschept slim de pass. Oulikou rent richting de bal. Oulikou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nanai is nu in balbezit. Christian Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian Sagna met een sublieme pass. Fary rent richting de bal. Fary draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Oulikou passt de bal in één keer door. M`Backe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wague bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Backe onderschept slim de pass. M`Backe schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
toucar - marseille fc 1:0

29e minuut.
Fodé rent richting de bal. Fodé geeft een hoge lob. Wague heeft problemen om de bal te vangen. Oulikou is nu in balbezit. Oulikou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toucar - marseille fc 2:0

34e minuut.
Klungelig pakt Nanai de bal. Kouoh rent richting de bal. Kouoh geeft een lange en hoge pass. Oulikou rent richting de bal. Oulikou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sankaré trapt de bal weg. Diack kopt de bal weg. M`Backe is nu in balbezit. M`Backe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toucar 50%, marseille fc 50%.
toucar - marseille fc 2:0

53e minuut.
Daar is Fadiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fary raakt geblesseerd tijdens het duel. Fary zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nanai rent richting de bal. Wague onderschept slim de pass. Wague passt de bal in één keer door. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Thiandoum heeft problemen om de bal te vangen. Wague rent richting de bal. Wague met een sublieme pass. Facoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Facoura geeft de bal voor. Tanou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
M`Backe rent richting de bal. Wague verovert de bal door een tackle van achteren. Wague geeft een lange en hoge pass. Christian Sagna heeft problemen om de bal te vangen. Christian Sagna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toucar 54%, marseille fc 46%.
toucar - marseille fc 2:0