Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LION DE LA TERANGA pikine FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 14.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Brousseau is nu in balbezit. Mamadou Samb verovert de bal door een tackle van achteren. Mamadou Samb speelt de bal door. Zinsou rent richting de bal. Zinsou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Coundoul is nu in balbezit. Gallier rent richting de bal. Gallier passt de bal met de wreef. Mamadou Samb bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamadou Samb schiet op doel. De bal raakt de paal. Wague probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Marone rent richting de bal. Keita verovert de bal door een tackle van achteren. Badiatte geeft een lange en hoge pass. Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Keita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nanai rent richting de bal. Keita is nu in balbezit. Keita met een sublieme pass. Zinsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinsou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Coundoul geeft de bal voor. Niasse kopt de bal weg. Badiatte is nu in balbezit. Badiatte geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Keita de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LION DE LA TERANGA 52%, pikine FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LION DE LA TERANGA - pikine FC 0:0

52e minuut.
Coundoul rent richting de bal. Brousseau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coundoul raakt geblesseerd tijdens het duel. Coundoul zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ji krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sabane met een sublieme pass. Ji bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiro begaat een overtreding. Guiro krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mamadou Samb is nu in balbezit. Kabely onderschept slim de pass. Brousseau rent richting de bal. Mamadou Samb verovert de bal door een tackle van achteren. Mamadou Samb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kabely met een harde bal richting middenveld. Imorou kopt de bal weg. Zinsou is nu in balbezit. Mamadou Samb is nu in balbezit. Mamadou Samb schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sabane rent richting de bal. Sabane probeert naar een medespeler te passen. Keita kan de bal niet met de borst controleren. Keita draait met de bal, schiet en ... Samba Ba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LION DE LA TERANGA - pikine FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LION DE LA TERANGA 35%, pikine FC 65%.
LION DE LA TERANGA - pikine FC 0:1