Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
comico ouakam LION DE LA TERANGA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Marone is nu in balbezit. Marone passt de bal met de wreef. Zinsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinsou haalt uit met een fantastische trap. B probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vieira met een sublieme pass. Imorou kopt de bal weg. Zinsou heeft problemen om de bal te vangen. Zinsou draait met de bal, schiet en ... Vieira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
comico ouakam - LION DE LA TERANGA 0:1

20e minuut.
Imorou bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Diop onderschept slim de pass. Diagne Diop speelt de bal door. Christian Sagna is nu in balbezit. Christian Sagna draait met de bal, schiet en ... Samba Ba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
comico ouakam - LION DE LA TERANGA 1:1

24e minuut.
Omar Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar Faye geeft de bal voor. Klungelig pakt B de bal. Zinsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinsou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
comico ouakam - LION DE LA TERANGA 1:2

38e minuut.
Mamadou Samb rent richting de bal. Mendes is nu in balbezit. Met opzet legt Mamadou Samb zijn tegenspeler op de grond. Mamadou Samb krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: comico ouakam 47%, LION DE LA TERANGA 53%.
comico ouakam - LION DE LA TERANGA 1:2

63e minuut.
Badiatte kopt de bal weg. Marone heeft problemen om de bal te vangen. Christian Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian Sagna haalt uit met een fantastische trap. Samba Ba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
comico ouakam - LION DE LA TERANGA 2:2

64e minuut.
Diaher kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitane met een snelle inworp. Diagne Diop is nu in balbezit. Diagne Diop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: comico ouakam 39%, LION DE LA TERANGA 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
comico ouakam - LION DE LA TERANGA 2:2