Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIX FC Fc Bigben
Defend Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


35e minuut.
Pouye geeft de bal voor. Inworp. Mbengue met een snelle inworp. Bai Omar is nu in balbezit. Bai Omar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIX FC - Fc Bigben 0:1

37e minuut.
Maal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Maal is nu in balbezit. Maal draait met de bal, schiet en ... Awadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Sabane passt de bal met de wreef. Maal bereikt de bal nog maar net als eerste. Niang bereikt de bal nog maar net als eerste. Maal verovert de bal door een tackle van achteren. Maal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIX FC 73%, Fc Bigben 27%.
MIX FC - Fc Bigben 0:1

48e minuut.
Sabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Diompy verovert de bal door een tackle van achteren. Diompy met een sublieme pass. Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Fall schiet op doel. Sonko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Klungelig pakt Diompy de bal. Maal is nu in balbezit. Diompy onderschept slim de pass. Sabane onderschept slim de pass. Sabane haalt uit met een fantastische trap. Seck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ka geeft een hoge lob. Mbengue kopt de bal weg. Daar is Bai Omar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fall rent richting de bal. Fall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Casset kopt de bal weg. Klungelig pakt Amadou Tall de bal. Bai Omar rent richting de bal. Bai Omar haalt uit met een fantastische trap. Sonko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIX FC - Fc Bigben 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIX FC 57%, Fc Bigben 43%.
MIX FC - Fc Bigben 0:2