Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIX FC pikine FC
Defend Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Carvalho is nu in balbezit. Djigo onderschept slim de pass. Djigo geeft een hoge lob. Beye rent richting de bal. Beye schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Inworp. Niasse met de inworp. Sabane kan de bal niet met de borst controleren. Sabane haalt uit met een fantastische trap. Zinsou probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne geeft een hoge lob. Sabane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabane rent richting de bal. Sabane draait met de bal, schiet en ... Sonko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Sy geeft de bal voor. Ndiaye Pape heeft problemen om de bal te vangen. Beye rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sabane rent richting de bal. Sabane probeert naar een medespeler te passen. Sabane speelt de bal door. Keita heeft problemen om de bal te vangen. Keita draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIX FC 49%, pikine FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MIX FC - pikine FC 0:0

55e minuut.
Sabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabane geeft een lange en hoge pass. Niasse kopt de bal weg. Keita is nu in balbezit. Keita haalt uit met een fantastische trap. Sonko bokst de bal weg.

55e minuut.
Sabane probeert de bal aan de voet te houden. Hanne kopt de bal weg. Niasse bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niasse neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Daar is Sabane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabane probeert naar een medespeler te passen. Guiro met een sublieme pass. Keita rent richting de bal. Keita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sabane is nu in balbezit. Sabane speelt de bal door. Guiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Beye bereikt de bal nog maar net als eerste. Beye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIX FC - pikine FC 1:0

80e minuut.
Sabane verovert de bal door een tackle van achteren. Sabane met een sublieme pass. Keita rent richting de bal. Keita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIX FC 56%, pikine FC 44%.
MIX FC - pikine FC 1:0