Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toucar Fc Bigben
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Fall passt de bal zonder na te denken. Acogny is nu in balbezit. Fadiga maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fadiga naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Diompy rent richting de bal. M`Backe onderschept slim de pass. Sabane begaat een overtreding. Sabane krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Moreau rent richting de bal. Sabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabane probeert naar een medespeler te passen. Fall rent richting de bal. Fall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Thiam geeft de bal voor. Inworp. Mbengue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bai Omar rent richting de bal. Bai Omar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toucar 54%, Fc Bigben 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
toucar - Fc Bigben 0:0

47e minuut.
Sabane passt de bal zonder na te denken. Ka met een sublieme pass. Awadi is nu in balbezit. Oulikou is nu in balbezit. Oulikou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Diompy is nu in balbezit. Diompy met een sublieme pass. Bai Omar is nu in balbezit. Fall is nu in balbezit. Fall haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tanou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Niang geeft een hoge lob. Acogny bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau rent richting de bal. Acogny onderschept slim de pass. Acogny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Acogny met een sublieme pass. Nanai rent richting de bal. Nanai speelt de bal door. Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbengue geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Kouoh de bal. Bai Omar is nu in balbezit. Fall is nu in balbezit. Bai Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bai Omar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
toucar - Fc Bigben 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toucar 68%, Fc Bigben 32%.
toucar - Fc Bigben 0:1