Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bigben toucar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Badji-El-Hadji passt de bal met de wreef. Oulikou is nu in balbezit. Sabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Oulikou verovert de bal door een tackle van achteren. Oulikou schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Bai Omar is nu in balbezit. Badji-El-Hadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Bai Omar onderschept slim de pass. Fall rent richting de bal. Fall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bigben - toucar 1:0

5e minuut.
Oulikou met een sublieme pass. M`Backe is nu in balbezit. Fall verovert de bal door een tackle van achteren. Fall draait met de bal, schiet en ... Tanou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bigben - toucar 2:0

13e minuut.
Sabane kan de bal niet met de borst controleren. Oulikou onderschept slim de pass. Oulikou passt de bal met de wreef. M`Backe is nu in balbezit. M`Backe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Diop probeert de bal met de borst te controleren. Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Diop geeft een hoge lob. Oulikou is nu in balbezit. Oulikou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bigben - toucar 2:1

23e minuut.
Diompy probeert naar een medespeler te passen. Kouoh probeert naar een medespeler te passen. Awadi is nu in balbezit. Oulikou bereikt de bal nog maar net als eerste. Oulikou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Diompy passt de bal in één keer door. Badji-El-Hadji rent richting de bal. Badji-El-Hadji met een sublieme pass. Oulikou is nu in balbezit. Oulikou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mbengue met de inworp. Bai Omar rent richting de bal. Nanai begaat een overtreding. Bai Omar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bai Omar komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bigben 49%, toucar 51%.
Fc Bigben - toucar 2:1

46e minuut.
M`Backe speelt de bal door. Daar is Oulikou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Backe is nu in balbezit. Fall onderschept slim de pass. Fall draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bigben - toucar 3:1

49e minuut.
Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bai Omar onderschept slim de pass. Bai Omar speelt de bal door. Fall rent richting de bal. Fall haalt uit met een fantastische trap. Tanou bokst de bal weg.

55e minuut.
Niang is nu in balbezit. Niang probeert naar een medespeler te passen. Diompy met een sublieme pass. Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Fall schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Nanai verovert de bal door een tackle van achteren. Nanai speelt de bal door. Daar is Niang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oulikou onderschept slim de pass. Oulikou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fall verovert de bal door een tackle van achteren. Fall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bigben - toucar 4:1

78e minuut.
Sabane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lacadé komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bigben 46%, toucar 54%.
Fc Bigben - toucar 4:1