Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lescore FC SAINT ANDREWS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Djiba rent richting de bal. Ndondé onderschept slim de pass. Ndondé probeert naar een medespeler te passen. Konaté rent richting de bal. Konaté schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Babacar Ndiour verovert de bal door een tackle van achteren. Babacar Ndiour probeert naar een medespeler te passen. M`Bengue rent richting de bal. M`Bengue haalt uit met een fantastische trap. Thioune maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lescore - FC SAINT ANDREWS 1:0

11e minuut.
Mamadou Samb bereikt de bal nog maar net als eerste. Male bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamadou Samb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mamadou Samb krijgt een gele kaart. Male raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Male kan niet meer verder spelen. Diaw komt het veld opgelopen.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bindian neemt de hoekschop. Konaté bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaté schiet op doel. Amadou Ba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Konaté rent richting de bal. Konaté passt de bal zonder na te denken. Diaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaw schiet op doel. Gomig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lescore - FC SAINT ANDREWS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lescore 69%, FC SAINT ANDREWS 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lescore - FC SAINT ANDREWS 1:1

46e minuut.
Souleymane Fall geeft een hoge lob. Mamadou Samb kopt de bal weg. Babacar Ndiour heeft problemen om de bal te vangen. M`Bengue onderschept slim de pass. M`Bengue haalt uit met een fantastische trap. Thioune probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Konaté is nu in balbezit. Konaté passt de bal in één keer door. Mamadou Samb bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaw verovert de bal door een tackle van achteren. Diaw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lescore - FC SAINT ANDREWS 1:2

58e minuut.
Sankharé met een sublieme pass. Senghor geeft de bal voor. Klungelig pakt Babacar Ndiour de bal. M`Bengue bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bengue draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Konaté is nu in balbezit. Senghor met een sublieme pass. Sow is nu in balbezit. Konaté bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaté haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sankharé geeft de bal voor. Songou is nu in balbezit. Songou probeert naar een medespeler te passen. M`Bengue rent richting de bal. M`Bengue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lescore 52%, FC SAINT ANDREWS 48%.
Lescore - FC SAINT ANDREWS 1:2