Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bob Pakao Fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Maodo Sylla probeert naar een medespeler te passen. Sedu bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Ze is nu in balbezit. Sedu verovert de bal door een tackle van achteren. Sedu schiet op doel. Gueye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Diagne Diop is nu in balbezit. Chalumeau verovert de bal door een tackle van achteren. Chalumeau probeert naar een medespeler te passen. Diawara is nu in balbezit. Diawara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nsangou onderschept slim de pass. Nsangou passt de bal met de wreef. Sedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedu schiet op doel. Gueye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bob - Pakao Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bob 42%, Pakao Fc 58%.
fc bob - Pakao Fc 1:0

59e minuut.
Papa Diane geeft een lange en hoge pass. N`Diatt bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diatt geeft een hoge lob. Diawara rent richting de bal. Diawara draait met de bal, schiet en ... Paal! N’Dour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Nsangou is nu in balbezit. N`Dour verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dour probeert naar een medespeler te passen. Diawara rent richting de bal. Diawara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nsangou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anta Diop komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bob 38%, Pakao Fc 62%.
fc bob - Pakao Fc 1:0