Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelonae Pakao Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 13.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ndecky rent richting de bal. Pene onderschept slim de pass. Sambou verovert de bal door een tackle van achteren. Ndecky is nu in balbezit. Ndecky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ndiaga Guèye is nu in balbezit. N`Dour onderschept slim de pass. N`Dour speelt de bal door. Diawara rent richting de bal. Diawara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Digo met een sublieme pass. Pene kopt de bal weg. Flageul heeft problemen om de bal te vangen. Diawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Diawara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ndecky heeft problemen om de bal te vangen. M`Baye is nu in balbezit. M`Baye passt de bal met de wreef. Sambou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ndiaga Guèye rent richting de bal. Pene rent richting de bal. Ndiaga Guèye begaat een overtreding. Ndiaga Guèye krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Klungelig pakt Ndecky de bal. Sambou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndecky is nu in balbezit. Ndecky haalt uit met een fantastische trap. Gueye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelonae - Pakao Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelonae 45%, Pakao Fc 55%.
fc barcelonae - Pakao Fc 1:0

52e minuut.
Diange onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diange met een snelle inworp. Ndecky is nu in balbezit. Ndecky geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelonae - Pakao Fc 2:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Daw met een snelle inworp. Klungelig pakt Ndecky de bal. Ndecky geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert N`Ze de bal onder controle te krijgen. Gueye bokst de bal weg. Sambou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gueye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ndiaye Pape trapt de bal weg van het doel. Ndiaga Guèye geeft een lange en hoge pass. Ndecky is nu in balbezit. Ndecky haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ndiaye Pape de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ndiaga Guèye geeft de bal voor. Papa Diane kopt de bal weg. Daar is Flageul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diawara rent richting de bal. Diawara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelonae - Pakao Fc 2:1

83e minuut.
Ndecky verovert de bal door een tackle van achteren. Ndecky geeft een hoge lob. N`Ze is nu in balbezit. Sambou is nu in balbezit. Sambou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelonae - Pakao Fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelonae 35%, Pakao Fc 65%.
fc barcelonae - Pakao Fc 3:1