Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lescore fc barcelonae
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
N`Daw geeft een hoge lob. M`Baye kopt de bal weg. Ndecky probeert naar een medespeler te passen. Sambou is nu in balbezit. Sambou haalt uit met een fantastische trap. Gomig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Assane Guèye geeft de bal voor. Hanne rent richting de bal. Goudiaby Atepa verovert de bal door een tackle van achteren. Goudiaby Atepa probeert naar een medespeler te passen. N`Daw geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Sow onderschept slim de pass. M`Baye verovert de bal door een tackle van achteren. M`Baye probeert naar een medespeler te passen. Sambou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kassoka heeft problemen om de bal te vangen. M`Bengue is nu in balbezit. Sow legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! M`Bengue raakt geblesseerd tijdens het duel. Koïta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Kassoka probeert naar een medespeler te passen. Hanne is nu in balbezit. Hanne passt de bal in één keer door. M`Bengue rent richting de bal. M`Bengue haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Balde met een snelle inworp. Koïta is nu in balbezit. M`Baye is nu in balbezit. Koïta verovert de bal door een tackle van achteren. Koïta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lescore 48%, fc barcelonae 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lescore - fc barcelonae 0:0

47e minuut.
N`Daw onderschept slim de pass. N`Daw passt de bal in één keer door. Ndecky rent richting de bal. Ndecky draait met de bal, schiet en ... Gomig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lescore - fc barcelonae 0:1

49e minuut.
Goudiaby Atepa heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanne met een snelle inworp. Koïta bereikt de bal nog maar net als eerste. Koïta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lescore - fc barcelonae 1:1

53e minuut.
Diange rent richting de bal. Sow begaat een overtreding. Diange is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diange zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sambou rent richting de bal. Ndecky is nu in balbezit. Ndecky haalt uit met een fantastische trap. Gomig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lescore - fc barcelonae 1:2

68e minuut.
M`Baye passt de bal in één keer door. Diange bereikt de bal nog maar net als eerste. Diange geeft de bal voor. Sambou rent richting de bal. Sambou haalt uit met een fantastische trap. Gomig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lescore 53%, fc barcelonae 47%.
Lescore - fc barcelonae 1:2