Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iso fc fc bob
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.3
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Malaise onderschept slim de pass. Malaise draait met de bal, schiet en ... ibn Mandione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flageul bereikt de bal nog maar net als eerste. Flageul geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou passt de bal met de wreef. Diagne Diop rent richting de bal. Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Dias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gaye met de inworp. Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Diop geeft de bal voor. Sedu rent richting de bal. Sedu schiet op doel. Bathily kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diop geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is ibn Mandione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedu is nu in balbezit. Sedu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
iso fc - fc bob 0:1

18e minuut.
Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Flageul bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Fortier rent richting de bal. Fortier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Malaise rent richting de bal. Sadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadio passt de bal met de wreef. Dias rent richting de bal. Dias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
N`Diatt heeft problemen om de bal te vangen. N`Diatt geeft de bal voor. Nsangou rent richting de bal. Sidy Bâ verovert de bal door een tackle van achteren. Sidy Bâ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. N’Dour probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
iso fc - fc bob 1:1

35e minuut.
Nsangou is nu in balbezit. Fortier onderschept slim de pass. Malaise onderschept slim de pass. Sidy Bâ rent richting de bal. Sidy Bâ draait met de bal, schiet en ... N’Dour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Diack probeert naar een medespeler te passen. Fortier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flageul. Fortier raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fortier kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iso fc 45%, fc bob 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
iso fc - fc bob 1:1

49e minuut.
Authom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadio met een sublieme pass. Dias is nu in balbezit. Dias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iso fc - fc bob 2:1

69e minuut.
Diedhiou geeft de bal voor. Diagne Diop probeert naar een medespeler te passen. Malaise probeert de bal aan de voet te houden. Sedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedu draait met de bal, schiet en ... Bathily kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iso fc 46%, fc bob 54%.
iso fc - fc bob 2:1