Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iso fc fc barcelonae
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
M`Baye is nu in balbezit. Fortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndiaga Guèye rent richting de bal. Fortier verovert de bal door een tackle van achteren. Fortier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sadio rent richting de bal. Fary is nu in balbezit. Sadio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fary raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fary kan niet meer verder spelen. Thiam komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Guikoune onderschept slim de pass. Goudiaby Atepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudiaby Atepa speelt de bal door. Fortier is nu in balbezit. Fortier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iso fc 43%, fc barcelonae 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
iso fc - fc barcelonae 0:0

55e minuut.
Sadio rent richting de bal. Sadio met een sublieme pass. Kassoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassoka geeft de bal voor. Authom geeft de bal voor. Digo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Guikoune met een harde bal richting middenveld. Authom bereikt de bal nog maar net als eerste. Authom passt de bal zonder na te denken. Dias rent richting de bal. Dias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
iso fc - fc barcelonae 1:0

64e minuut.
Sadio probeert naar een medespeler te passen. Diedhiou is nu in balbezit. Sadio probeert naar een medespeler te passen. Dias is nu in balbezit. Dias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Goudiaby Atepa is nu in balbezit. Sidy Bâ rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goudiaby Atepa. Sidy Bâ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sidy Bâ met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Digo met een harde bal richting middenveld. Ngom kopt de bal weg. Diedhiou probeert de bal aan de voet te houden. Sambou is nu in balbezit. Sambou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Goudiaby Atepa rent richting de bal. Goudiaby Atepa geeft een lange en hoge pass. Diedhiou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diack rent richting de bal. Diack geeft een hoge lob. Digo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Authom met een snelle inworp. Fortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortier passt de bal met de wreef. Sidy Bâ is nu in balbezit. Sidy Bâ draait met de bal, schiet en ... Digo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Goudiaby Atepa rent richting de bal. Goudiaby Atepa geeft een hoge lob. Massongo probeert de bal aan de voet te houden. Sambou is nu in balbezit. Sambou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Dias is nu in balbezit. Goudiaby Atepa rent richting de bal. Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Fortier rent richting de bal. Fortier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iso fc 39%, fc barcelonae 61%.
iso fc - fc barcelonae 1:0