Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelonae yanko
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
N`Diatt speelt de bal door. Badaine rent richting de bal. Ngom begaat een overtreding. Ngom krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Laplace is nu in balbezit. Ibra Touré is nu in balbezit. Laplace is nu in balbezit. Laplace haalt uit met een fantastische trap. Digo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Bendian met de inworp. Laplace is nu in balbezit. Laplace geeft een hoge lob. Ibra Touré rent richting de bal. Ibra Touré schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Daar is Ndiaga Guèye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falla is nu in balbezit. Fary is nu in balbezit. Sambou is nu in balbezit. Sambou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelonae - yanko 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelonae 40%, yanko 60%.
fc barcelonae - yanko 1:0

58e minuut.
Ndiaga Guèye is nu in balbezit. Ibra Touré onderschept slim de pass. Ibra Touré met een sublieme pass. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ndiaga Guèye probeert naar een medespeler te passen. Ehemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba passt de bal zonder na te denken. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary draait met de bal, schiet en ... Daffé bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, N`Daw zal de hoekschop nemen. M`Baye kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt N`Diatt de bal. M`Baye is nu in balbezit. Met opzet legt Laplace zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Laplace naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelonae 54%, yanko 46%.
fc barcelonae - yanko 1:0