Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
portugal u7 mambos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Christian Sagna rent richting de bal. Yovo rent richting de bal. Yovo passt de bal zonder na te denken. N`Diour is nu in balbezit. N`Diour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Diedhiou verovert de bal door een tackle van achteren. Awadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary rent richting de bal. Awadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Awadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Diedhiou is nu in balbezit. Awadi verovert de bal door een tackle van achteren. Mamadou Samb is nu in balbezit. Awadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Awadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
portugal u7 - mambos 1:0

22e minuut.
Latorre geeft de bal voor. Inworp. Gouge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christian Sagna is nu in balbezit. Christian Sagna schiet op doel. Vieira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Christian Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian Sagna geeft een lange en hoge pass. Diedhiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Diedhiou haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert N`Diour de bal onder controle te krijgen. Vieira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
portugal u7 - mambos 1:1

34e minuut.
Daffé geeft de bal voor. Inworp. Dansokho met een snelle inworp. Christian Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian Sagna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
portugal u7 - mambos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portugal u7 59%, mambos 41%.
portugal u7 - mambos 1:2

51e minuut.
Vieira speelt de bal door. Gouge rent richting de bal. Gning begaat een overtreding. Gning krijgt een gele kaart. Gouge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. M`Backe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gouge geeft een hoge lob. Diedhiou rent richting de bal. Diedhiou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gning passt de bal in één keer door. Mevel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mevel speelt de bal door. Awadi is nu in balbezit. Awadi schiet op doel. Falla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mevel neemt de hoekschop. Bandiacky heeft problemen om de bal te vangen. Falla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fary is nu in balbezit. Fary draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Niass geeft de bal voor. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouge maakt een afschuwelijke overtreding. Gouge krijgt een gele kaart.

77e minuut.
San probeert naar een medespeler te passen. Mamadou Samb rent richting de bal. Mamadou Samb passt de bal zonder na te denken. Fary heeft problemen om de bal te vangen. Fary schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portugal u7 51%, mambos 49%.
portugal u7 - mambos 1:2