Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seydiFC Inazuma Senegal
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


24e minuut.
Dieye passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bocande de bal. Bocande probeert naar een medespeler te passen. Dabo is nu in balbezit. Dabo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tour probeert naar een medespeler te passen. Ndau speelt de bal door. Inworp. Diouf met de inworp. M`Baye geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Assane Guèye is nu in balbezit. M`Baye verovert de bal door een tackle van achteren. M`Baye passt de bal zonder na te denken. Pene is nu in balbezit. Pene draait met de bal, schiet en ... d’Erneville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
seydiFC - Inazuma Senegal 1:0

45e minuut.
Klungelig pakt Bocande de bal. Bocande passt de bal met de wreef. Dabo is nu in balbezit. Dabo schiet op doel. Salih werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
seydiFC - Inazuma Senegal 1:1

45e minuut.
Dabo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bathily komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seydiFC 54%, Inazuma Senegal 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
seydiFC - Inazuma Senegal 1:1

48e minuut.
Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs verovert de bal door een tackle van achteren. M`Baye rent richting de bal. Pene is nu in balbezit. Pene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tour is nu in balbezit. Bocande onderschept slim de pass. Bocande met een sublieme pass. Bathily rent richting de bal. Bathily schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salih maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carvalho met de inworp. Bocande rent richting de bal. Bocande draait met de bal, schiet en ... Bathily bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
seydiFC - Inazuma Senegal 1:2

70e minuut.
Ciss is nu in balbezit. Ciss geeft een lange en hoge pass. Bodan kopt de bal weg. Bathily rent richting de bal. Bathily haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Ciss geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sylva neemt de hoekschop. Diouf rent richting de bal. Diouf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
seydiFC - Inazuma Senegal 2:2

81e minuut.
Assane Guèye rent richting de bal. Assane Guèye geeft een hoge lob. Bathily is nu in balbezit. Bathily haalt uit met een fantastische trap. Salih probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Babs speelt de bal door. Klungelig pakt Bocande de bal. Bocande passt de bal zonder na te denken. Bathily is nu in balbezit. Bathily schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seydiFC - Inazuma Senegal 2:3

88e minuut.
Diouf is nu in balbezit. Diouf passt de bal met de wreef. Basse geeft een lange en hoge pass. Bathily rent richting de bal. Bathily draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Babs passt de bal in één keer door. Daar is Bocande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocande probeert naar een medespeler te passen. Bathily is nu in balbezit. Bathily haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seydiFC 42%, Inazuma Senegal 58%.
seydiFC - Inazuma Senegal 2:3