Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inazuma Senegal mambos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Diedhiou onderschept slim de pass. Assane Guèye verovert de bal door een tackle van achteren. Assane Guèye passt de bal zonder na te denken. Dabo is nu in balbezit. Dabo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bodan is nu in balbezit. N`Diour verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diour passt de bal met de wreef. Christian Sagna rent richting de bal. Christian Sagna haalt uit met een fantastische trap. d’Erneville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Senegal - mambos 0:1

26e minuut.
Christian Sagna onderschept slim de pass. Babs is nu in balbezit. Babs passt de bal met de wreef. Gouge rent richting de bal. Gouge haalt uit met een fantastische trap. d’Erneville bokst de bal weg.

36e minuut.
Basse geeft een hoge lob. Babs speelt de bal door. N`Diour is nu in balbezit. N`Diour haalt uit met een fantastische trap. d’Erneville maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Senegal - mambos 0:2

41e minuut.
Niass speelt de bal door. Assane Guèye bereikt de bal nog maar net als eerste. Assane Guèye geeft een hoge lob. Bocande is nu in balbezit. Bocande draait met de bal, schiet en ... Falla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dabo is nu in balbezit. Dabo draait met de bal, schiet en ... Falla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Senegal - mambos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Senegal 61%, mambos 39%.
Inazuma Senegal - mambos 1:2

61e minuut.
Bandiacky geeft een hoge lob. Inworp. Carvalho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bocande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocande geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Babs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocande rent richting de bal. Gregoire Diop maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gregoire Diop moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gregoire Diop schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Senegal 40%, mambos 60%.
Inazuma Senegal - mambos 1:2