Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mambos m bleu
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Diompy bereikt de bal nog maar net als eerste. Diompy passt de bal met de wreef. Daar is Diange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diange schiet op doel. Falla probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ndiaye Pape probeert naar een medespeler te passen. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho speelt de bal door. Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Faye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Diedhiou passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ndiaye Pape de bal. Faye verovert de bal door een tackle van achteren. Faye haalt uit met een fantastische trap. Diba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mambos - m bleu 1:0

23e minuut.
Dansokho met een snelle inworp. Faye is nu in balbezit. Diompy is nu in balbezit. Faye onderschept slim de pass. Faye draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Diedhiou geeft een hoge lob. Diompy heeft problemen om de bal te vangen. Faye speelt de bal door. Diange is nu in balbezit. Diange draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Maodo Sylla verovert de bal door een tackle van achteren. Maodo Sylla probeert naar een medespeler te passen. Diange is nu in balbezit. Diange draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bandiacky de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mambos - m bleu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mambos 57%, m bleu 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mambos - m bleu 1:1

75e minuut.
Yovo passt de bal zonder na te denken. Inworp. Diompy met de inworp. Daar is Maodo Sylla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maodo Sylla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gouge speelt de bal door. Faye kan de bal niet met de borst controleren. Faye probeert naar een medespeler te passen. N`Diour rent richting de bal. N`Diour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mambos 53%, m bleu 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mambos - m bleu 1:1