Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inazuma Senegal guelode
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dieye met de inworp. Ji bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira onderschept slim de pass. Vieira met een sublieme pass. Dieye geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Vieira is nu in balbezit. N`Dao onderschept slim de pass. N`Dao geeft een hoge lob. Dias is nu in balbezit. Dias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
N`Dao geeft de bal voor. Dias heeft problemen om de bal te vangen. Vieira rent richting de bal. Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Dias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Senegal - guelode 0:1

44e minuut.
Assane Guèye probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bodan de bal. Dias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dias krijgt een gele kaart. Bodan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bodan kan niet meer verder spelen. Sekka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Senegal 59%, guelode 41%.
Inazuma Senegal - guelode 0:1

55e minuut.
Dougnalgo is nu in balbezit. Bocande onderschept slim de pass. Bocande speelt de bal door. Dabo rent richting de bal. Dabo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Faye geeft een hoge lob. Ndiaye rent richting de bal. Ndiaye probeert naar een medespeler te passen. Dias is nu in balbezit. Dias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Senegal - guelode 0:2

70e minuut.
Falla is nu in balbezit. Bocande verovert de bal door een tackle van achteren. Bocande speelt de bal door. Dabo is nu in balbezit. Dabo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ndiaye kopt de bal weg. Ji is nu in balbezit. Ji passt de bal zonder na te denken. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Senegal 55%, guelode 45%.
Inazuma Senegal - guelode 0:2