Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mambos dekheulé
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Dogo is nu in balbezit. Dogo geeft een hoge lob. N`Lep is nu in balbezit. Diene rent richting de bal. Diene draait met de bal, schiet en ... Falla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mambos - dekheulé 0:1

8e minuut.
Gning passt de bal in één keer door. N`Lep is nu in balbezit. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Lep onderschept slim de pass. N`Lep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mambos - dekheulé 0:2

17e minuut.
Dogo kopt de bal weg. Daar is N`Lep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Lep passt de bal met de wreef. Diene bereikt de bal nog maar net als eerste. Diene haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mambos - dekheulé 0:3

26e minuut.
Diedhiou met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dogo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gning rent richting de bal. Gning geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bandiacky met een harde bal richting middenveld. Daar is Tavarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christian Sagna is nu in balbezit. N`Diour bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mambos - dekheulé 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mambos 52%, dekheulé 48%.
mambos - dekheulé 1:3

60e minuut.
Christian Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian Sagna speelt de bal door. Klungelig pakt Laob de bal. N`Diour rent richting de bal. N`Diour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Diedhiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo verovert de bal door een tackle van achteren. Dogo probeert naar een medespeler te passen. Diene is nu in balbezit. Diene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Christian Sagna kopt de bal weg. Daar is Tavarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavarez geeft een lange en hoge pass. N`Lep is nu in balbezit. N`Lep haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Yovo speelt de bal door. Gouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouge probeert naar een medespeler te passen. Christian Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian Sagna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mambos 54%, dekheulé 46%.
mambos - dekheulé 1:3