Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seydiFC guelode
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Faye met de inworp. Badiat rent richting de bal. Badiat passt de bal in één keer door. Ji rent richting de bal. Ji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daf is nu in balbezit. Daf met een sublieme pass. Ngom bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias onderschept slim de pass. Dias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Faye is nu in balbezit. Faye geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ngom de bal. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias draait met de bal, schiet en ... Salih probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Amdy Faye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amdy Faye geeft een hoge lob. Dougnalgo kan de bal niet met de borst controleren. Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
seydiFC - guelode 1:0

12e minuut.
Daf speelt de bal door. Dias rent richting de bal. Dias passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ji de bal. Ji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
seydiFC - guelode 1:1

32e minuut.
Klungelig pakt Ji de bal. N`Doye is nu in balbezit. Badiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sidibe de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ma`ga is nu in balbezit. Daf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ma`ga verovert de bal door een tackle van achteren. M`Baye bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Baye geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
M`Baye met een sublieme pass. Pene rent richting de bal. Daf rent richting de bal. Pene onderschept slim de pass. Pene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seydiFC - guelode 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seydiFC 62%, guelode 38%.
seydiFC - guelode 2:1

60e minuut.
Ma`ga rent richting de bal. Daf verovert de bal door een tackle van achteren. Daf speelt de bal door. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salih probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salih trapt de bal weg. Daf met een sublieme pass. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seydiFC 52%, guelode 48%.
seydiFC - guelode 2:1