Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diokre endame Inazuma Senegal
bege Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Dougnalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dougnalgo passt de bal met de wreef. N`Dao bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dao draait met de bal, schiet en ... d’Erneville werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Babs geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cissé met een snelle inworp. Djigo is nu in balbezit. Djigo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. d’Erneville met een harde bal richting middenveld. Bocande kopt de bal weg. Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nam controleert de bal met de borst. Basse bereikt de bal nog maar net als eerste. Basse geeft een lange en hoge pass. Ndecky probeert de bal met de borst te controleren. Dabo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sané onderschept slim de pass. Bocande verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bocande de bal. Bocande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
diokre endame - Inazuma Senegal 0:1

21e minuut.
Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Carvalho passt de bal in één keer door. Bocande is nu in balbezit. Bocande schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sané de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Carvalho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Babs controleert de bal met de borst. Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo haalt uit met een fantastische trap. Sané probeert de bal aan de voet te houden. Ibrahima Diene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bocande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sané rent richting de bal. Bocande verovert de bal door een tackle van achteren. Dabo is nu in balbezit. Dabo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Dieye met een snelle inworp. Cissé rent richting de bal. Bocande verovert de bal door een tackle van achteren. Bocande geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ibrahima Diene met een harde bal richting middenveld. Babs kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Diange-Faye de bal onder controle te krijgen. Bocande is nu in balbezit. Bocande haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ibrahima Diene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diokre endame 60%, Inazuma Senegal 40%.
diokre endame - Inazuma Senegal 0:1

54e minuut.
Basse onderschept slim de pass. Basse speelt de bal door. Foudal rent richting de bal. Bocande verovert de bal door een tackle van achteren. Bocande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
diokre endame - Inazuma Senegal 0:2

58e minuut.
Sylla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. B komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Foudal rent richting de bal. Foudal met een sublieme pass. N`Dao bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dao schiet op doel. d’Erneville maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
diokre endame - Inazuma Senegal 1:2

72e minuut.
B probeert de bal met de borst te controleren. Dabo verovert de bal door een tackle van achteren. Dabo speelt de bal door. Bocande rent richting de bal. Bocande haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Bodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissé rent richting de bal. Cissé passt de bal zonder na te denken. Djigo rent richting de bal. Djigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diokre endame 57%, Inazuma Senegal 43%.
diokre endame - Inazuma Senegal 1:2