Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dida calcio rosa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Hydara geeft de bal voor. Collange kopt de bal weg. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel. Collange werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dida calcio - rosa 1:0

19e minuut.
Collange verovert de bal door een tackle van achteren. Collange speelt de bal door. Kante is nu in balbezit. Faty verovert de bal door een tackle van achteren. Faty haalt uit met een fantastische trap. Collange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dogo rent richting de bal. Bouba Khadam is nu in balbezit. Dogo begaat een overtreding. Dogo krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Collange niet meer kan verder spelen. Ba komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Veau bereikt de bal nog maar net als eerste. Veau passt de bal zonder na te denken. Gning probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakmo rent richting de bal. Sakmo draait met de bal, schiet en ... Coly bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dida calcio 45%, rosa 55%.
dida calcio - rosa 1:0

75e minuut.
Bouba Khadam rent richting de bal. Bouba Khadam probeert naar een medespeler te passen. Mansour Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo onderschept slim de pass. Lo haalt uit met een fantastische trap. Coly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Hydara met een snelle inworp. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam geeft een lange en hoge pass. Sakmo rent richting de bal. Sakmo haalt uit met een fantastische trap. Coly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Lo rent richting de bal. Gning begaat een overtreding. Lo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malaise wilt de vrije trap nemen. Tjan probeert de bal aan de voet te houden. Coly bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dida calcio 57%, rosa 43%.
dida calcio - rosa 1:0