Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Parcelles rosa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Sakmo met een sublieme pass. Malaise bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaise speelt de bal door. Mamadou Samb rent richting de bal. Mamadou Samb geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. N`Dour met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Bouba Khadam de bal. Songou onderschept slim de pass. Songou schiet op doel. Collange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kane Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Touré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Songou is nu in balbezit. Songou geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamadou Samb probeert naar een medespeler te passen. Ehemba probeert naar een medespeler te passen. Koné bereikt de bal nog maar net als eerste. Koné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Kante met een harde bal richting middenveld. Daar is Ehemba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakmo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Malaise is nu in balbezit. Ehemba geeft een hoge lob. Daar is Kante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Songou bereikt de bal nog maar net als eerste. Songou schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ndondé verovert de bal door een tackle van achteren. Ehemba verovert de bal door een tackle van achteren. Ehemba passt de bal in één keer door. Koné is nu in balbezit. Koné haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bouba Khadam geeft een hoge lob. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Veau verovert de bal door een tackle van achteren. Veau geeft een lange en hoge pass. Sougoufara kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Parcelles 38%, rosa 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Parcelles - rosa 0:0

49e minuut.
Ehemba is nu in balbezit. Ehemba passt de bal in één keer door. Veau is nu in balbezit. Veau draait met de bal, schiet en ... N`Dour maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Mevel is nu in balbezit. Ndondé onderschept slim de pass. Ndondé geeft een lange en hoge pass. Lo is nu in balbezit. Lo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bouba Khadam rent richting de bal. Bouba Khadam speelt de bal door. Koné bereikt de bal nog maar net als eerste. Koné draait met de bal, schiet en ... Collange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - rosa 1:0

83e minuut.
Tour raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mansour Badji komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Parcelles 42%, rosa 58%.
AS Parcelles - rosa 1:0