Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mariste fc brazyl
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Dior geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Assane Guèye met een snelle inworp. Fadiga geeft een lange en hoge pass. N`Lep springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Loum bereikt de bal nog maar net als eerste. Loum geeft een hoge lob. Daar is Goloko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Lep is nu in balbezit. N`Lep schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Goloko heeft problemen om de bal te vangen. Pene is nu in balbezit. Amdy Faye rent richting de bal. Pene verovert de bal door een tackle van achteren. Pene geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Goloko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hydara komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Daar is Amdy Faye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amdy Faye speelt de bal door. Hydara rent richting de bal. Hydara schiet op doel. Pene probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bandiacky probeert naar een medespeler te passen. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga passt de bal zonder na te denken. N`Lep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
mariste fc - brazyl 0:1

21e minuut.
Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dia geeft een hoge lob. Dior heeft problemen om de bal te vangen. N`Lep rent richting de bal. N`Lep schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Diange-Faye schiet op doel. Daffé probeert naar een medespeler te passen. Hydara kopt de bal weg. Diange-Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Diange-Faye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mariste fc 57%, brazyl 43%.
mariste fc - brazyl 0:1

51e minuut.
Amdy Faye heeft problemen om de bal te vangen. Diange-Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene onderschept slim de pass. Amdy Faye verovert de bal door een tackle van achteren. Amdy Faye schiet op doel. Daffé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dior geeft een hoge lob. Ibrahima Sedu is nu in balbezit. Carvalho begaat een overtreding. Ibrahima Sedu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pene met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Loum met een snelle inworp. Assane Guèye rent richting de bal. Assane Guèye geeft de bal voor. Daar is N`Lep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Lep draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahima Sedu rent richting de bal. Carvalho begaat een overtreding. Ibrahima Sedu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ibrahima Sedu kan niet meer verder spelen. Marone komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mariste fc 58%, brazyl 42%.
mariste fc - brazyl 0:1