Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: Zirə
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 40782
Zirə FK ORXK
.... Tactiek 4-4-2 kompakt
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 65.4
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Mustafazadə passt de bal zonder na te denken. Borgosz rent richting de bal. Borgosz passt de bal zonder na te denken. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - ORXK 0:1

12e minuut.
Parisi speelt de bal door. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə speelt de bal door. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. Chobot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Zain passt de bal in één keer door. Mustafazadə rent richting de bal. Mustafazadə geeft een hoge lob. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. Chobot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Chobot trapt de bal weg. Boateng kopt de bal weg. Mustafazadə probeert naar een medespeler te passen. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pomprowicz passt de bal zonder na te denken. Borgosz probeert naar een medespeler te passen. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Chobot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - ORXK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 68%, ORXK 32%.
Zirə FK - ORXK 0:2

47e minuut.
Borgosz geeft een hoge lob. Parisi heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. Chobot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - ORXK 0:3

49e minuut.
Lisiecki kopt de bal weg. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Met opzet legt Zain zijn tegenspeler op de grond. Çərkəzzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çərkəzzadə komt bij de bal en schiet. Chobot bokst de bal weg. Lisiecki krijgt zijn hoofd ertegen. Chobot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Di Fronzo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Fronzo passt de bal in één keer door. İsmayılzadə rent richting de bal. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mustafazadə geeft een hoge lob. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parisi. Lisiecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boateng komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gligorić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borgosz met de inworp. Mustafazadə rent richting de bal. Mustafazadə passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dueñas rent richting de bal. Mustafazadə verovert de bal door een tackle van achteren. Pellota begaat een overtreding. Mustafazadə raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Pomprowicz onderschept slim de pass. Pomprowicz geeft een hoge lob. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Chobot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - ORXK 0:4

81e minuut.
Pomprowicz geeft de bal voor. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo speelt de bal door. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Chobot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 70%, ORXK 30%.
Zirə FK - ORXK 0:4