Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
For Example Forza Neftçi
Tactic 6 (D) Tactiek Neftçi 3-5-2
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 52.1
good Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Matulewicz probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicotero met de inworp. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Varisani speelt de bal door. Klungelig pakt Ağabəyli de bal. Băsescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ağabəyli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ağabəyli kan niet meer verder spelen. Arifoğlu komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Băsescu geeft een hoge lob. Nicotero rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nicotero zal de hoekschop nemen. Fuentes springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Məlikov rent richting de bal. Məlikov passt de bal zonder na te denken. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş schiet op doel. Varisani probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Quluzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Quluzadə probeert naar een medespeler te passen. Amborsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. Varisani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Muntenuş kopt de bal weg. Klungelig pakt Fuentes de bal. Fuentes passt de bal in één keer door. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: For Example 68%, Forza Neftçi 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
For Example - Forza Neftçi 0:0

47e minuut.
Nicotero verovert de bal door een tackle van achteren. Nicotero geeft een lange en hoge pass. Fuentes kan de bal niet met de borst controleren. Fuentes schiet op doel. Varisani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
For Example - Forza Neftçi 0:1

48e minuut.
Bəşirli passt de bal in één keer door. Matulewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Məlikov. Məlikov krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Klungelig pakt Amborsi de bal. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amborsi. Muntenuş roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Muntenuş kan niet meer verder spelen. Qasımsoy komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes speelt de bal door. Galazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicotero verovert de bal door een tackle van achteren. Nicotero draait met de bal, schiet en ... Varisani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
For Example - Forza Neftçi 0:2

67e minuut.
Heimoz verovert de bal door een tackle van achteren. Matulewicz is nu in balbezit. Machuca onderschept slim de pass. Heimoz verovert de bal door een tackle van achteren. Heimoz haalt uit met een fantastische trap. Bakero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Matulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goumis rent richting de bal. Heimoz verovert de bal door een tackle van achteren. Heimoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
For Example - Forza Neftçi 1:2

78e minuut.
Goumis passt de bal met de wreef. Heimoz controleert de bal met de borst. Qasımsoy is nu in balbezit. Heimoz onderschept slim de pass. Heimoz draait met de bal, schiet en ... Bakero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
da Silva Fogaça raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nadirov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: For Example 47%, Forza Neftçi 53%.
For Example - Forza Neftçi 1:2