Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: DALGA ARENA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 15530
xetaispor AS UGUR-2017 FC
xxxx Tactiek barbarossa
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 49.9
formidabel Schieten solide
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Tomalak met een sublieme pass. Olovsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galvis. Galvis krijgt een gele kaart. Olovsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teremi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gęsior springt en kopt de bal. Czyrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xetaispor AS - UGUR-2017 FC 1:0

10e minuut.
Veér probeert naar een medespeler te passen. Vera rent richting de bal. Gęsior onderschept slim de pass. Gęsior schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Olovsson schiet op doel. Hintikka probeert de bal aan de voet te houden. Tomalak rent richting de bal. Olovsson is nu in balbezit. Olovsson schiet op doel. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cassadritta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galvis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calianaz geeft een lange en hoge pass. Veér springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Casas schiet op doel. Tilki probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bach neemt de hoekschop. Veér springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xetaispor AS 43%, UGUR-2017 FC 57%.
xetaispor AS - UGUR-2017 FC 1:0

65e minuut.
Olovsson passt de bal zonder na te denken. Adilov rent richting de bal. Adilov probeert naar een medespeler te passen. Gęsior rent richting de bal. Gęsior haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Stănăşel de bal. Veér is nu in balbezit. Stănăşel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veér roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Veér kan niet meer verder spelen. Cusumano komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel met een sublieme pass. Adilov rent richting de bal. Adilov geeft de bal voor. Gęsior krijgt zijn hoofd ertegen. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Uhlmann met een snelle inworp. Daar is Teremi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vera is nu in balbezit. Uhlmann onderschept slim de pass. Uhlmann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Guardia passt de bal met de wreef. Hintikka is nu in balbezit. Tomalak begaat een overtreding. Hintikka raakt geblesseerd tijdens het duel. Hintikka komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xetaispor AS - UGUR-2017 FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xetaispor AS 41%, UGUR-2017 FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xetaispor AS - UGUR-2017 FC 1:1