Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.02
  • Stadion: Loser Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3020
Xankəndi PFK The Cule BAKU
Standart taktika Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 17.2
good Schieten weak
average Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


5e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fətəliyev de bal onder controle te krijgen. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Seyidbəyli geeft een hoge lob. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia geeft een hoge lob. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Scholeѕ kan de bal niet met de borst controleren. Scholeѕ passt de bal in één keer door. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Rəhimzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xankəndi PFK - The Cule BAKU 1:0

15e minuut.
Rotaru onderschept slim de pass. Rotaru geeft een hoge lob. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Xankəndi PFK - The Cule BAKU 2:0

17e minuut.
Rotaru is nu in balbezit. Rotaru passt de bal met de wreef. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov haalt uit met een fantastische trap. Rəhimzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xankəndi PFK - The Cule BAKU 3:0

19e minuut.
de la Guardia geeft de bal voor. Pavlov kopt de bal weg. Fətəliyev is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Blanco schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Hüseynli rent richting de bal. Bastaens verovert de bal door een tackle van achteren. Bastaens passt de bal zonder na te denken. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cəfəroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seyidbəyli is nu in balbezit. Scholeѕ onderschept slim de pass. Pavlov rent richting de bal. Pavlov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Scholeѕ met een sublieme pass. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov passt de bal in één keer door. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Para verovert de bal door een tackle van achteren. Para passt de bal zonder na te denken. Daar is Pavlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xankəndi PFK 26%, The Cule BAKU 74%.
Xankəndi PFK - The Cule BAKU 3:0

49e minuut.
Świstak met een sublieme pass. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru geeft de bal voor. Pavlov rent richting de bal. Pavlov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Para kopt de bal weg. Scholeѕ is nu in balbezit. Scholeѕ probeert naar een medespeler te passen. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Fətəliyev probeert naar een medespeler te passen. Hakimov rent richting de bal. Scholeѕ schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hakimov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hakimov kan niet meer verder spelen. Zakirli komt het veld opgelopen.

54e minuut.
de la Guardia geeft een lange en hoge pass. Rotaru kopt de bal weg. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov schiet op doel. Rəhimzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Xankəndi PFK - The Cule BAKU 4:0

56e minuut.
Rotaru probeert naar een medespeler te passen. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. Fətəliyev probeert de bal aan de voet te houden. Rəhimzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xankəndi PFK - The Cule BAKU 5:0

61e minuut.
Zakirli rent richting de bal. de la Guardia verovert de bal door een tackle van achteren. de la Guardia speelt de bal door. Pavlov rent richting de bal. Pavlov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Pavlov de bal onder controle te krijgen. Fətəliyev is nu in balbezit. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco draait met de bal, schiet en ... Rəhimzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Świstak rent richting de bal. Świstak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xankəndi PFK - The Cule BAKU 6:0

73e minuut.
Pavlov passt de bal met de wreef. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia geeft de bal voor. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Para geeft een lange en hoge pass. Scholeѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholeѕ geeft de bal voor. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Zakirli de bal. Scholeѕ is nu in balbezit. Scholeѕ speelt de bal door. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rəhimzadə trapt de bal weg. Bastaens kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen. Pavlov rent richting de bal. Pavlov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Para is nu in balbezit. Para geeft de bal voor. Əliyev probeert de bal aan de voet te houden. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scholeѕ met de inworp. Para met een sublieme pass. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak probeert naar een medespeler te passen. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru geeft een hoge lob. Pavlov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xankəndi PFK 11%, The Cule BAKU 89%.
Xankəndi PFK - The Cule BAKU 6:0