Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SoA FC Farid’s team
Wings Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 20.1
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Lesień passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piech de bal. Şeyxzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şeyxzadə krijgt een gele kaart. Piech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Žigo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Farid’s team 1:0

8e minuut.
Rezoagli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vahabzadə. Rezoagli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerriero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Piech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piech draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Žigo met een sublieme pass. Klungelig pakt Piech de bal. Piech haalt uit met een fantastische trap. Ağalarov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Farid’s team 2:0

13e minuut.
Klungelig pakt Lesień de bal. Lesień passt de bal zonder na te denken. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech schiet op doel. Ağalarov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Farid’s team 3:0

17e minuut.
Rezoagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezoagli passt de bal zonder na te denken. Piech rent richting de bal. Lesień rent richting de bal. Lesień haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Qasımov probeert naar een medespeler te passen. Žigo kopt de bal weg. Piech rent richting de bal. Piech draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Žigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo passt de bal met de wreef. Piech is nu in balbezit. Piech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Farid’s team 4:0

28e minuut.
Hüseynbəyli rent richting de bal. Jémez onderschept slim de pass. Jémez geeft een hoge lob. Lesień kopt de bal weg. Qasımov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Parzonka probeert de bal aan de voet te houden. Žigo rent richting de bal. Žigo passt de bal zonder na te denken. Piech is nu in balbezit. Piech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Žigo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parzonka de bal. Parzonka probeert naar een medespeler te passen. Rezoagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezoagli schiet op doel. Qasımov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo rent richting de bal. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 30%, Farid’s team 70%.
SoA FC - Farid’s team 4:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Qasımov trapt de bal weg van het doel. Rezoagli kopt de bal weg. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Parzonka kopt de bal weg. Rezoagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lətifov zijn tegenspeler op de grond. Lətifov krijgt een gele kaart. Rezoagli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rezoagli kan niet meer verder spelen. Quốc Thịnh komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Lətifov geeft de bal voor. Inworp. Quốc Thịnh met de inworp. Piech rent richting de bal. Piech haalt uit met een fantastische trap. Qasımov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Rufete probeert naar een medespeler te passen. Guerriero is nu in balbezit. Guerriero geeft de bal voor. Lesień heeft problemen om de bal te vangen. Lesień haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Žigo speelt de bal door. Daar is Lesień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesień passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piech de bal. Piech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Quốc Thịnh kopt de bal weg. Žigo is nu in balbezit. Žigo passt de bal met de wreef. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quốc Thịnh zal de hoekschop nemen. Piech rent richting de bal. Piech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Farid’s team 5:0

79e minuut.
Rufete is nu in balbezit. Rufete geeft een lange en hoge pass. Piech kopt de bal weg. Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 26%, Farid’s team 74%.
SoA FC - Farid’s team 5:0