Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
turkiye birligi FC Xalisa FK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Ağayev met een snelle inworp. Camalov rent richting de bal. Camalov speelt de bal door. Əlisoy rent richting de bal. Əlisoy draait met de bal, schiet en ... Ocaqov bokst de bal weg.

15e minuut.
Əhmədli met een sublieme pass. Cavadoğlu is nu in balbezit. Cavadoğlu met een sublieme pass. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Dağıstanlı met de inworp. Balaşzadə is nu in balbezit. Cavadoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Cavadoğlu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hüseynoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Habilov onderschept slim de pass. Cavadoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Cavadoğlu speelt de bal door. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mustafazadə met een snelle inworp. Klungelig pakt Camalov de bal. Camalov draait met de bal, schiet en ... Sultani is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turkiye birligi FC 44%, Xalisa FK 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
turkiye birligi FC - Xalisa FK 0:0

48e minuut.
Malikov kopt de bal weg. Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağayev geeft een lange en hoge pass. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... Hüseynoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Mərdanov met een sublieme pass. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlisoy verovert de bal door een tackle van achteren. Əlisoy schiet op doel. Ocaqov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turkiye birligi FC - Xalisa FK 0:1

84e minuut.
Bədirxanov geeft de bal voor. Bədirxanlı is nu in balbezit. Əlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Camalov rent richting de bal. Camalov draait met de bal, schiet en ... Ocaqov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Balaşzadə heeft problemen om de bal te vangen. Balaşzadə geeft de bal voor. Səmədov is nu in balbezit. Əlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlisoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ocaqov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turkiye birligi FC 44%, Xalisa FK 56%.
turkiye birligi FC - Xalisa FK 0:1