Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eliaga Neftchi Pfk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Rüstəmli met een sublieme pass. Sayadov rent richting de bal. Sayadov passt de bal in één keer door. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cavadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Fərzəliyev probeert naar een medespeler te passen. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eliaga - Neftchi Pfk 0:1

33e minuut.
Umudov met een sublieme pass. Fərzəliyev rent richting de bal. Sayadov is nu in balbezit. Sayadov schiet op doel. Namazlı bokst de bal weg.

37e minuut.
Bayramsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Süleymanlı probeert naar een medespeler te passen. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eliaga - Neftchi Pfk 0:2

42e minuut.
Vəliyev is nu in balbezit. Həsənzadə begaat een overtreding. Vəliyev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aslansoy met een snel genomen vrije trap. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eliaga - Neftchi Pfk 1:2

45e minuut.
Cavadlı is nu in balbezit. Vəliyev onderschept slim de pass. Vəliyev probeert naar een medespeler te passen. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eliaga 55%, Neftchi Pfk 45%.
eliaga - Neftchi Pfk 1:2

54e minuut.
Rüstəmli rent richting de bal. Rəsulov verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulov passt de bal met de wreef. Fərzəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cəfərli is nu in balbezit. Namazlı rent richting de bal. Namazlı met een sublieme pass. Sayadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayadov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rəsulov rent richting de bal. Sayadov verovert de bal door een tackle van achteren. Sayadov passt de bal met de wreef. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eliaga - Neftchi Pfk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eliaga 60%, Neftchi Pfk 40%.
eliaga - Neftchi Pfk 1:3