Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidney FK eliaga
41 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Fərzəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Fərzəliyev passt de bal zonder na te denken. Rəsulov speelt de bal door. Umudov is nu in balbezit. Umudov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sidney FK - eliaga 0:1

7e minuut.
Kələntərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov onderschept slim de pass. Umudov schiet op doel. Lətifov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidney FK - eliaga 0:2

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nadirli trapt de bal weg van het doel. Qafarzadə kopt de bal weg. Umudov is nu in balbezit. Umudov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Xudaverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli passt de bal met de wreef. Rüstəmov rent richting de bal. Rüstəmov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidney FK - eliaga 1:2

23e minuut.
Hüseynbəyli is nu in balbezit. Rəsulov onderschept slim de pass. Fərzəliyev rent richting de bal. Fərzəliyev draait met de bal, schiet en ... Namazlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidney FK - eliaga 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidney FK 60%, eliaga 40%.
Sidney FK - eliaga 1:3

46e minuut.
Umudov speelt de bal door. Fərzəliyev rent richting de bal. Rüstəmov rent richting de bal. Rüstəmov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Lətifov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vəliyev met een snelle inworp. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Rəsulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zakiroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidney FK 59%, eliaga 41%.
Sidney FK - eliaga 1:3