Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidney FK Neftchi Pfk
41 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli geeft de bal voor. Həsənzadə rent richting de bal. Rüstəmov onderschept slim de pass. Rüstəmov haalt uit met een fantastische trap. Süleymanov bokst de bal weg.

27e minuut.
Kələntərov rent richting de bal. Kələntərov speelt de bal door. Nadirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı onderschept slim de pass. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kələntərov geeft een lange en hoge pass. Ələkbərov kopt de bal weg. Cavadlı heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmov rent richting de bal. Rüstəmov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidney FK 49%, Neftchi Pfk 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sidney FK - Neftchi Pfk 0:0

50e minuut.
Rüstəmli is nu in balbezit. Kələntərov onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rüstəmli. Rüstəmli krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Namazlı rent richting de bal. Hüseynbəyli rent richting de bal. Namazlı onderschept slim de pass. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sidney FK - Neftchi Pfk 0:1

55e minuut.
Zakiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Xudatov heeft problemen om de bal te vangen. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Rüstəmli rent richting de bal. Xudatov onderschept slim de pass. Xudatov probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmov rent richting de bal. Rüstəmov draait met de bal, schiet en ... Süleymanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Sayadov kopt de bal weg. Zakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmli is nu in balbezit. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sidney FK - Neftchi Pfk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidney FK 66%, Neftchi Pfk 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sidney FK - Neftchi Pfk 1:1