Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eliaga SoA FC
Normal Tactiek Wings
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 34.4
zwak Schieten matig
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Rezoagli met de inworp. Rufete rent richting de bal. Rufete met een sublieme pass. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Soltanov rent richting de bal. Lesień onderschept slim de pass. Lesień probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piech de bal. Piech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Žigo probeert naar een medespeler te passen. Lesień is nu in balbezit. Soltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Žigo onderschept slim de pass. Žigo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Matsuda passt de bal in één keer door. Žigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo passt de bal zonder na te denken. Piech is nu in balbezit. Piech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rezoagli speelt de bal door. Žigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo speelt de bal door. Piech rent richting de bal. Piech draait met de bal, schiet en ... Namazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Soltanov speelt de bal door. Jémez geeft een hoge lob. Şəmiyev heeft problemen om de bal te vangen. Lesień rent richting de bal. Lesień haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Vəliyev rent richting de bal. Rezoagli verovert de bal door een tackle van achteren. Rezoagli passt de bal met de wreef. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech haalt uit met een fantastische trap. Namazlı bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Namazlı trapt de bal weg van het doel. Inworp. Parzonka met een snelle inworp. Jémez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jémez geeft een hoge lob. Namazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eliaga 76%, SoA FC 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eliaga - SoA FC 0:0

50e minuut.
Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo onderschept slim de pass. Lesień is nu in balbezit. Lesień haalt uit met een fantastische trap. Namazlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eliaga - SoA FC 0:1

54e minuut.
Rezoagli passt de bal zonder na te denken. Rufete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufete geeft een hoge lob. Žigo met een sublieme pass. Piech is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
eliaga - SoA FC 0:2

55e minuut.
Rufete raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quốc Thịnh komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lesień is nu in balbezit. Lesień passt de bal met de wreef. Daar is Cəfərli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piech onderschept slim de pass. Piech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eliaga - SoA FC 0:3

65e minuut.
Žigo is nu in balbezit. Lesień is nu in balbezit. Žigo met een sublieme pass. Piech rent richting de bal. Piech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rezoagli rent richting de bal. Rezoagli passt de bal met de wreef. Qafarzadə speelt de bal door. Klungelig pakt Parzonka de bal. Parzonka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rəsulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo onderschept slim de pass. Žigo met een sublieme pass. Lesień rent richting de bal. Lesień haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Žigo speelt de bal door. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piech raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lesień neemt zijn aanloop. Namazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Qafarzadə passt de bal zonder na te denken. Soltanov geeft de bal voor. Rezoagli kopt de bal weg. Piech geeft een hoge lob. Cəfərli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lesień verovert de bal door een tackle van achteren. Parzonka rent richting de bal. Lesień geeft een hoge lob. Piech rent richting de bal. Piech haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
eliaga - SoA FC 0:4

86e minuut.
Quốc Thịnh rent richting de bal. Quốc Thịnh geeft een hoge lob. Jémez geeft een hoge lob. Lesień rent richting de bal. Lesień schiet op doel. Namazlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Žigo rent richting de bal. Žigo passt de bal zonder na te denken. Piech heeft problemen om de bal te vangen. Žigo probeert naar een medespeler te passen. Lesień is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eliaga 66%, SoA FC 34%.
eliaga - SoA FC 0:4