Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neftchi Pfk SoA FC
Normal Tactiek Wings
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.1 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten adequate
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Lesień kopt de bal weg. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ələkbərov ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ələkbərov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Süleymanlı is nu in balbezit. Süleymanlı passt de bal in één keer door. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - SoA FC 0:1

11e minuut.
Dilqəmov geeft een lange en hoge pass. Rezoagli probeert de bal aan de voet te houden. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ... Süleymanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - SoA FC 0:2

13e minuut.
Žigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo passt de bal zonder na te denken. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - SoA FC 0:3

15e minuut.
Piech passt de bal zonder na te denken. Parzonka heeft problemen om de bal te vangen. Həsənzadə begaat een overtreding. Həsənzadə krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rufete heeft problemen om de bal te vangen. Rufete met een sublieme pass. Piech is nu in balbezit. Piech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - SoA FC 0:4

37e minuut.
Klungelig pakt Lesień de bal. Žigo rent richting de bal. Žigo passt de bal zonder na te denken. Rezoagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezoagli haalt uit met een fantastische trap. Süleymanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ... Süleymanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - SoA FC 0:5

40e minuut.
Žigo onderschept slim de pass. Žigo met een sublieme pass. Piech heeft problemen om de bal te vangen. Piech draait met de bal, schiet en ... Süleymanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

44e minuut.
Cavadlı is nu in balbezit. Parzonka onderschept slim de pass. Parzonka met een sublieme pass. Daar is Lesień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesień haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piech is nu in balbezit. Piech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - SoA FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftchi Pfk 79%, SoA FC 21%.
Neftchi Pfk - SoA FC 0:6

51e minuut.
Rezoagli geeft de bal voor. Lesień kopt de bal weg. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech schiet op doel. Süleymanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - SoA FC 0:7

52e minuut.
Cavadlı is nu in balbezit. Lesień onderschept slim de pass. Lesień passt de bal in één keer door. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ... Süleymanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Žigo probeert naar een medespeler te passen. Lesień rent richting de bal. Lesień passt de bal zonder na te denken. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Žigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo speelt de bal door. Klungelig pakt Lesień de bal. Lesień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lesień passt de bal zonder na te denken. Piech heeft problemen om de bal te vangen. Žigo is nu in balbezit. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - SoA FC 0:8

75e minuut.
Parzonka met een snelle inworp. Jémez probeert naar een medespeler te passen. Žigo probeert naar een medespeler te passen. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Rufete heeft problemen om de bal te vangen. Rufete met een sublieme pass. Piech rent richting de bal. Piech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - SoA FC 0:9

80e minuut.
Jémez is nu in balbezit. Jémez met een sublieme pass. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ... Süleymanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rufete rent richting de bal. Rufete geeft een hoge lob. Rəsulzadə heeft problemen om de bal te vangen. Piech is nu in balbezit. Piech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - SoA FC 0:10

87e minuut.
Cavadlı is nu in balbezit. Cavadlı geeft de bal voor. Jémez kopt de bal weg. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftchi Pfk 81%, SoA FC 19%.
Neftchi Pfk - SoA FC 0:10