Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xalisa FK Sidney FK
Normal Tactiek 41
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Xudatov onderschept slim de pass. Xudatov probeert naar een medespeler te passen. Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmov onderschept slim de pass. Rüstəmov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Malikov de bal. Malikov geeft een lange en hoge pass. Mirqasimov probeert de bal met de borst te controleren. Camalov is nu in balbezit. Camalov schiet op doel. Namazlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Sarabski geeft de bal voor. Balaşzadə heeft problemen om de bal te vangen. Zakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmov draait met de bal, schiet en ... Hüseynoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalisa FK - Sidney FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xalisa FK 68%, Sidney FK 32%.
Xalisa FK - Sidney FK 0:1

49e minuut.
Kələntərov verovert de bal door een tackle van achteren. Kələntərov speelt de bal door. Mirqasimov is nu in balbezit. Mirqasimov haalt uit met een fantastische trap. Namazlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xalisa FK - Sidney FK 1:1

54e minuut.
Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camalov verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camalov verovert de bal door een tackle van achteren. Camalov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Habilov rent richting de bal. Əkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov onderschept slim de pass. Əkbərov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Sarabski trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Mustafazadə de bal. Mustafazadə passt de bal met de wreef. Mirqasimov rent richting de bal. Mirqasimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Balaşzadə is nu in balbezit. Zakiroğlu begaat een overtreding. Balaşzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balaşzadə met een snel genomen vrije trap. Xudatov kopt de bal weg. Bədirxanov met een sublieme pass. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov geeft de bal voor. Hüseynoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xalisa FK 49%, Sidney FK 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xalisa FK - Sidney FK 1:1