Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidney FK Xalisa FK
41 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Feyzullayev passt de bal met de wreef. Camalov speelt de bal door. Mirqasimov is nu in balbezit. Mirqasimov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Zakiroğlu de bal. Camalov is nu in balbezit. Camalov passt de bal zonder na te denken. Mirqasimov rent richting de bal. Mirqasimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidney FK - Xalisa FK 0:1

19e minuut.
Mustafazadə passt de bal zonder na te denken. Nadirli is nu in balbezit. Mirqasimov verovert de bal door een tackle van achteren. Mirqasimov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Malikov is nu in balbezit. Azər verovert de bal door een tackle van achteren. Azər geeft een hoge lob. Rüstəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sidney FK - Xalisa FK 1:1

26e minuut.
Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zakiroğlu met een sublieme pass. Rüstəmov is nu in balbezit. Rüstəmov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Doeltrap. Hüseynoğlu trapt de bal weg. Camalov kopt de bal weg. Mirqasimov is nu in balbezit. Mirqasimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli passt de bal met de wreef. Rüstəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu schiet op doel. Hüseynoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidney FK 58%, Xalisa FK 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sidney FK - Xalisa FK 1:1

49e minuut.
Namazlı met een harde bal richting middenveld. Feyzullayev kan de bal niet met de borst controleren. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev onderschept slim de pass. Feyzullayev speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Xudatov met de inworp. Kələntərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kələntərov speelt de bal door. Rüstəmov rent richting de bal. Rüstəmov haalt uit met een fantastische trap. Hüseynoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Lətifov is nu in balbezit. Mustafazadə verovert de bal door een tackle van achteren. Mirqasimov rent richting de bal. Mirqasimov draait met de bal, schiet en ... Namazlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev passt de bal met de wreef. Mirqasimov is nu in balbezit. Mirqasimov schiet op doel. Namazlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidney FK - Xalisa FK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidney FK 53%, Xalisa FK 47%.
Sidney FK - Xalisa FK 1:2