Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
turkiye birligi FC eliaga
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Ağayev rent richting de bal. Ağayev geeft een hoge lob. Daar is Qafarzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talıb rent richting de bal. Talıb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
turkiye birligi FC - eliaga 0:1

13e minuut.
Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vəliyev. Bədirxanlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Bədirxanlı met een snel genomen vrije trap. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap. Paşazadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Mərdanov speelt de bal door. Cavadoğlu is nu in balbezit. Cavadoğlu passt de bal zonder na te denken. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap. Paşazadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Soltanov met een snelle inworp. Rəsulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulov passt de bal in één keer door. Talıb bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turkiye birligi FC 61%, eliaga 39%.
turkiye birligi FC - eliaga 0:1

51e minuut.
Bədirxanlı heeft problemen om de bal te vangen. Qafarzadə geeft een hoge lob. Ağayev is nu in balbezit. Bayramsoy is nu in balbezit. Bayramsoy schiet op doel. Ocaqov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bədirxanlı is nu in balbezit. Vəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Vəliyev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Talıb de bal. Talıb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
turkiye birligi FC - eliaga 0:2

62e minuut.
Aslansoy geeft een lange en hoge pass. Fərzəliyev rent richting de bal. Fərzəliyev probeert naar een medespeler te passen. Talıb heeft problemen om de bal te vangen. Talıb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Əhmədli kopt de bal weg. Cavadoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Cavadoğlu probeert naar een medespeler te passen. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turkiye birligi FC 63%, eliaga 37%.
turkiye birligi FC - eliaga 0:2