Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neftchi Pfk Xalisa FK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Balaşzadə rent richting de bal. Rüstəmli onderschept slim de pass. Rüstəmli met een sublieme pass. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sayadov controleert de bal met de borst. Balaşzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Balaşzadə met een sublieme pass. Mirqasimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirqasimov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sayadov geeft een hoge lob. Habilov probeert de bal aan de voet te houden. Namazlı rent richting de bal. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - Xalisa FK 1:0

37e minuut.
Rüstəmli is nu in balbezit. Camalov onderschept slim de pass. Rüstəmli begaat een overtreding. Rüstəmli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftchi Pfk 33%, Xalisa FK 67%.
Neftchi Pfk - Xalisa FK 1:0

46e minuut.
Camalov heeft problemen om de bal te vangen. Balaşzadə is nu in balbezit. Balaşzadə passt de bal zonder na te denken. Mirqasimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirqasimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Süleymanov speelt de bal door. Bədirxanov kopt de bal weg. Klungelig pakt İsgəndərzadə de bal. Mirqasimov is nu in balbezit. Mirqasimov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadlı speelt de bal door. Klungelig pakt Ələkbərov de bal. Mirqasimov rent richting de bal. Mirqasimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Lətifov is nu in balbezit. Habilov speelt de bal door. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - Xalisa FK 2:0

80e minuut.
Sayadov is nu in balbezit. Balaşzadə onderschept slim de pass. Cavadlı verovert de bal door een tackle van achteren. Sayadov rent richting de bal. Sayadov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftchi Pfk 58%, Xalisa FK 42%.
Neftchi Pfk - Xalisa FK 2:0