Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xalisa FK Neftchi Pfk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Qəribli is nu in balbezit. Qəribli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Habilov de bal onder controle te krijgen. Lətifov verovert de bal door een tackle van achteren. Lətifov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Feyzullayev met een sublieme pass. Camalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadlı is nu in balbezit. Camalov verovert de bal door een tackle van achteren. Camalov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cavadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadlı geeft de bal voor. Klungelig pakt Akifsoy de bal. Namazlı rent richting de bal. Namazlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rüstəmli rent richting de bal. Rüstəmli probeert naar een medespeler te passen. Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalisa FK - Neftchi Pfk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xalisa FK 56%, Neftchi Pfk 44%.
Xalisa FK - Neftchi Pfk 0:1

55e minuut.
Mirqasimov rent richting de bal. Mirqasimov haalt uit met een fantastische trap. Ələkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xalisa FK - Neftchi Pfk 1:1

74e minuut.
Inworp. Feyzullayev met een snelle inworp. Rüstəmli rent richting de bal. Rüstəmli geeft een hoge lob. Sarabski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bədirxanov is nu in balbezit. Cavadlı onderschept slim de pass. Cavadlı met een sublieme pass. Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Balaşzadə kopt de bal weg. Qəribli controleert de bal met de borst. Mustafazadə verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafazadə haalt uit met een fantastische trap. Süleymanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalisa FK - Neftchi Pfk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xalisa FK 47%, Neftchi Pfk 53%.
Xalisa FK - Neftchi Pfk 2:1