Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
turkiye birligi FC Neftchi Pfk
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Yagizarov rent richting de bal. Rüstəmli maakt een afschuwelijke overtreding. Yagizarov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yagizarov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ələkbərov heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli schiet op doel. Süleymanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rəsulzadə rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turkiye birligi FC - Neftchi Pfk 1:0

14e minuut.
Ələkbərov speelt de bal door. Dilqəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilqəmov geeft een hoge lob. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cavadoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmli verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmli speelt de bal door. Süleymanlı is nu in balbezit. Süleymanlı geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cavadlı kopt de bal weg. Yagizarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı onderschept slim de pass. Sayadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayadov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turkiye birligi FC 48%, Neftchi Pfk 52%.
turkiye birligi FC - Neftchi Pfk 1:0

61e minuut.
Rüstəmli verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmli geeft een hoge lob. Sultani is nu in balbezit. Lətifov is nu in balbezit. Lətifov schiet op doel. Ocaqov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Cavadlı heeft problemen om de bal te vangen. Cavadlı geeft een lange en hoge pass. Bədirxanlı heeft problemen om de bal te vangen. Namazlı rent richting de bal. Namazlı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov passt de bal in één keer door. Səmədov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Namazlı rent richting de bal. Namazlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ağayev is nu in balbezit. Sayadov verovert de bal door een tackle van achteren. Sayadov speelt de bal door. Namazlı heeft problemen om de bal te vangen. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turkiye birligi FC 49%, Neftchi Pfk 51%.
turkiye birligi FC - Neftchi Pfk 1:0