Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.08 [del]
  • Stadion: Araz Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3031
Araz *KHARABAGH*
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Qasımlı verovert de bal door een tackle van achteren. Qasımlı probeert naar een medespeler te passen. Orucov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Amilov rent richting de bal. Həmidov speelt de bal door. Qasımlı rent richting de bal. Cəmşidov onderschept slim de pass. Cəmşidov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Qasımlı verovert de bal door een tackle van achteren. Qasımlı geeft de bal voor. Əfəndiyev kan de bal niet met de borst controleren. Orucov is nu in balbezit. Orucov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Əfəndiyev de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qasımlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Həbibli is nu in balbezit. Həbibli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cəmşidov rent richting de bal. Azərsoy rent richting de bal. Cəmşidov rent richting de bal. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Orucov rent richting de bal. Əfəndiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərli is nu in balbezit. Heydərli schiet op doel. Əhmədsoy bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Azərsoy kopt de bal weg. Daar is Qasımlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəmşidov is nu in balbezit. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Araz - *KHARABAGH* 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araz 53%, *KHARABAGH* 47%.
Araz - *KHARABAGH* 0:1

47e minuut.
Quluzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İbrahimli kan de bal niet met de borst controleren. İbrahimli passt de bal in één keer door. Azərsoy heeft problemen om de bal te vangen. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Araz - *KHARABAGH* 0:2

49e minuut.
Daar is Azərsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heydərli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azərsoy. Heydərli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Heydərli kan niet meer verder spelen. Talıb komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is İbrahimli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talıb is nu in balbezit. Orucov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibli rent richting de bal. Həbibli draait met de bal, schiet en ... Əhmədsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
İbrahimli is nu in balbezit. İbrahimli met een sublieme pass. Azərsoy rent richting de bal. Cəmşidov is nu in balbezit. Cəmşidov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Həbibli passt de bal in één keer door. Əfəndiyev met een sublieme pass. Klungelig pakt İbrahimli de bal. Orucov rent richting de bal. Orucov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Quluzadə passt de bal met de wreef. Cəmşidov is nu in balbezit. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov is nu in balbezit. Cəmşidov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Araz - *KHARABAGH* 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araz 40%, *KHARABAGH* 60%.
Araz - *KHARABAGH* 0:3