Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sederek FK Bakı PFK
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Veysəlov onderschept slim de pass. Veysəlov geeft een hoge lob. Daar is Hüseynov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muradlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov speelt de bal door. Şəkərəliyev is nu in balbezit. Gəncəli verovert de bal door een tackle van achteren. Gəncəli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Süleymanlı passt de bal met de wreef. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov passt de bal met de wreef. Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Əmirzadə geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veysəlov met de inworp. Muradlı is nu in balbezit. Muradlı geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Malikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bədəlbəyli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Feyzullayev rent richting de bal. Malikov onderschept slim de pass. Malikov met een sublieme pass. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sederek FK 55%, Bakı PFK 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sederek FK - Bakı PFK 0:0

64e minuut.
Süleymanlı is nu in balbezit. Süleymanlı met een sublieme pass. Namazov rent richting de bal. Gəncəli verovert de bal door een tackle van achteren. Gəncəli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Səlimov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nadirov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Muradlı met een sublieme pass. Hüseynov is nu in balbezit. Şahbazlı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şahbazlı is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Nadirov geeft de bal voor. Klungelig pakt Qorxmaz de bal. Veysəlov onderschept slim de pass. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap. Dağıstanlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sederek FK - Bakı PFK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sederek FK 48%, Bakı PFK 52%.
Sederek FK - Bakı PFK 1:0