Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.08 [del]
  • Stadion: qs Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3044
Sumqayit ATLETKO MADRID
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Şəkərəliyev passt de bal in één keer door. Şəmiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəmiyev passt de bal zonder na te denken. Mehdiyev is nu in balbezit. Mehdiyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ağabəyli is nu in balbezit. Şəmiyev onderschept slim de pass. Şəmiyev met een sublieme pass. Mehdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehdiyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Adıgözəl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
İsrafilov heeft problemen om de bal te vangen. Şəmiyev is nu in balbezit. Şəmiyev probeert naar een medespeler te passen. Mehdiyev rent richting de bal. Mehdiyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Əhmədsoy kan de bal niet met de borst controleren. İsrafilov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şəmiyev. Şəmiyev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumqayit 44%, ATLETKO MADRID 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sumqayit - ATLETKO MADRID 0:0

55e minuut.
Inworp. Nadirli met een snelle inworp. Həmidov speelt de bal door. Şəkərəliyev rent richting de bal. Şəkərəliyev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Xasaylı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bəşiroğlu komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bəşiroğlu speelt de bal door. Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şəkərəliyev. Ağabəyli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ağabəyli kan niet meer verder spelen. Haqverdiyev komt het veld opgelopen. İsrafilov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is İldırımoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu haalt uit met een fantastische trap. Umudov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumqayit 40%, ATLETKO MADRID 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sumqayit - ATLETKO MADRID 0:0