Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.08 [del]
  • Stadion: Araz Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2918
Araz Dongilispor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Hüseynli is nu in balbezit. Hüseynli met een sublieme pass. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbas draait met de bal, schiet en ... Mədətov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Araz - Dongilispor 0:1

9e minuut.
Həbibli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli begaat een overtreding. Həbibli raakt geblesseerd tijdens het duel. Allahyarlı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bayramsoy geeft de bal voor. Nəcəfov heeft problemen om de bal te vangen. Əşrəfov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Muradoğlu onderschept slim de pass. Şahbazov is nu in balbezit. Şahbazov speelt de bal door. Hüseynli rent richting de bal. Hüseynli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Araz - Dongilispor 0:2

22e minuut.
Klungelig pakt Azərsoy de bal. Qasımlı onderschept slim de pass. Qasımlı met een sublieme pass. Orucov is nu in balbezit. Orucov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bayramsoy met een snelle inworp. Daar is Həbibli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İbrahimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibli onderschept slim de pass. Həbibli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hüseynli rent richting de bal. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli probeert naar een medespeler te passen. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Həmidov met een sublieme pass. Hüseynli rent richting de bal. Allahyarlı begaat een overtreding. Allahyarlı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araz 58%, Dongilispor 42%.
Araz - Dongilispor 0:2

72e minuut.
Abbas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Əhmədli komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şahbazov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cavadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadov geeft de bal voor. Türkoğlu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Həbibli kopt de bal weg. Daar is Əhmədli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədli rent richting de bal. Əhmədli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araz 55%, Dongilispor 45%.
Araz - Dongilispor 0:2