Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şəfa FK *KHARABAGH*
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
İbrahimli rent richting de bal. Məlikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İbrahimli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İbrahimli met een snel genomen vrije trap. Zakirli probeert de bal met de borst te controleren. Cəmşidov rent richting de bal. Cəmşidov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rüstəmbəyli kopt de bal weg. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy met een sublieme pass. Daar is Cəmşidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəmşidov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Məlikov met de inworp. Şahmalıyev is nu in balbezit. Şahmalıyev probeert naar een medespeler te passen. Bayramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şəfa FK - *KHARABAGH* 1:0

24e minuut.
Amilov heeft problemen om de bal te vangen. Şahmalıyev onderschept slim de pass. Şahmalıyev probeert naar een medespeler te passen. Bayramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Zakirli geeft een hoge lob. Quluzadə geeft de bal voor. Daar is Hacıverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Şəfa FK - *KHARABAGH* 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şəfa FK 53%, *KHARABAGH* 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Şəfa FK - *KHARABAGH* 1:1

53e minuut.
Doeltrap. Qasımsoy trapt de bal weg. Klungelig pakt Məlikov de bal. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Maniyev kopt de bal weg. Daar is Azərsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azərsoy passt de bal zonder na te denken. Cəmşidov rent richting de bal. Cəmşidov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yusifzadə is nu in balbezit. Abbasoğlu onderschept slim de pass. Abbasoğlu geeft een hoge lob. Bayramov rent richting de bal. Bayramov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yusifzadə is nu in balbezit. Rüstəmbəyli onderschept slim de pass. Rüstəmbəyli probeert naar een medespeler te passen. Bayramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Maniyev met de inworp. Məlikov rent richting de bal. Məlikov geeft de bal voor. Bayramov is nu in balbezit. Bayramov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Azərsoy is nu in balbezit. Məlikov onderschept slim de pass. Məlikov probeert naar een medespeler te passen. Bayramov is nu in balbezit. Bayramov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şəfa FK 51%, *KHARABAGH* 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Şəfa FK - *KHARABAGH* 1:1