Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bakı PFK Sumqayit
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Şəkərəliyev probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Əmirzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malikov is nu in balbezit. Malikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Qorxmaz geeft een lange en hoge pass. Xosrovov kopt de bal weg. Süleymanlı probeert de bal aan de voet te houden. Mehdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehdiyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gəncəli rent richting de bal. Əhmədsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Əmircanov onderschept slim de pass. Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakı PFK 56%, Sumqayit 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bakı PFK - Sumqayit 0:0

48e minuut.
Rəhimzadə geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şəkərəliyev met de inworp. Şəmiyev is nu in balbezit. Şəmiyev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Daar is Əhmədsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov speelt de bal door. Gəncəli rent richting de bal. Gəncəli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Əmircanov probeert naar een medespeler te passen. Gəncəli rent richting de bal. Səfəroğlu is nu in balbezit. Əmircanov verovert de bal door een tackle van achteren. Əmircanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dağıstanlı trapt de bal weg. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov probeert naar een medespeler te passen. Gəncəli is nu in balbezit. Gəncəli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mehdiyev is nu in balbezit. Qorxmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Şəmiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehdiyev is nu in balbezit. Mehdiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakı PFK - Sumqayit 0:1

77e minuut.
Yunisoğlu passt de bal in één keer door. Qorxmaz is nu in balbezit. Mehdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Mehdiyev schiet op doel. Dağıstanlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakı PFK - Sumqayit 0:2

84e minuut.
Yunisoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şərifzadə komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İlyasov onderschept slim de pass. İlyasov met een sublieme pass. Mehdiyev rent richting de bal. Mehdiyev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dağıstanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakı PFK 58%, Sumqayit 42%.
Bakı PFK - Sumqayit 0:2