Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLETKO MADRID Sederek FK
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Muradlı rent richting de bal. Muradlı met een sublieme pass. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov haalt uit met een fantastische trap. Adıgözəl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Mirzəyev heeft problemen om de bal te vangen. Muradlı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İsrafilov. İsrafilov krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Xasaylı de bal onder controle te krijgen. Nadirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Həmidov rent richting de bal. Poladzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bədəlbəyli. Bədəlbəyli krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bədəlbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Bədəlbəyli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adilsoy de bal. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov haalt uit met een fantastische trap. Adıgözəl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli speelt de bal door. Muradlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradlı draait met de bal, schiet en ... Adıgözəl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bədəlbəyli is nu in balbezit. Ağabəyli onderschept slim de pass. Ağabəyli passt de bal zonder na te denken. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu draait met de bal, schiet en ... Baycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETKO MADRID 54%, Sederek FK 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATLETKO MADRID - Sederek FK 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Cəfəroğlu de bal. Cəfəroğlu geeft de bal voor. Daar is Həmidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Nadirov is nu in balbezit. Ağabəyli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nadirov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zəfərov kan de bal niet met de borst controleren. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov haalt uit met een fantastische trap. Adilsoy heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETKO MADRID 56%, Sederek FK 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATLETKO MADRID - Sederek FK 0:0