Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sederek FK ATLETKO MADRID
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.7
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Şəkərəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şəkərəliyev geeft een hoge lob. Zəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Şahbazlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Adilsoy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəfəroğlu met een snelle inworp. Muradlı rent richting de bal. Muradlı geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Məmmədoğlu schiet op doel. Ordubadi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xasaylı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zəfərov heeft problemen om de bal te vangen. Muradlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zəfərov krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bədəlbəyli is nu in balbezit. Ağabəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabəyli met een sublieme pass. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sederek FK 57%, ATLETKO MADRID 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sederek FK - ATLETKO MADRID 0:0

57e minuut.
Səlimov rent richting de bal. Muradlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəyev rent richting de bal. Muradlı verovert de bal door een tackle van achteren. Muradlı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sederek FK 39%, ATLETKO MADRID 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sederek FK - ATLETKO MADRID 0:0